maanantai 16. maaliskuuta 2020

Kuivien jalkojen hoito

Kuivat jalat

Kuivat jalat. Tai paremminkin jalkapohjat. Tämä vaiva on ollut niin pitkään kuin muistan. Tanssilla on varmaankin jotain tekemistä asian kanssa.

Kuivat kantapäät, kovettuneet varpaiden päät ja syrjät, kovettunut isovarpaan alue. Enkä koskaan juurikaan hoitanut jalkojani. Ajattelin vain että tanssijan jalat vain kuuluu olla sellaiset, koska ne on niin kovan rasituksen alla. Joskus muistan viilailleeni kovettumia pois, mutta tuntui että siitä ei juurikaan ollut apua.

Jalkoja ei koskaan juurikaan sattunut, mutta oli ärsyttävää kun kuivat kohdat jäivät joka paikkaan kiinni. Sukkiin, housuihin kun laittoi jalkaa lahkeeseen, sohviin, mattoihin, peittoihin ja lakanoihin. Mihin vain. Pikku huolia, mutta ärsyttäviä. Toinen oli, että jalkani olivat niin kauhean näköiset, että en halunnut olla missään ilman sukkia, koska en halunnut näyttää kauheita jalkojani.

Testasin sitten kuiville jaloille tarkoitettua jalkavoidetta. Voiteen "salainen" ainesosa on Väli-Amerikan sademetsistä löytyvää jaihettu maustepippuri. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, niin voide on todella tehokas. Silti se on miellyttävän tuntuinen, helppo levittää ja hyvän tuoksuinen.Aluksi olin hyvin skeptinen. Mulla oli niin pitkään ollut kuivat jalat, että en uskonut minkään enää auttavan. Laitoin siis tuotteen oikeen kunnon testiin. Levitin vain toiseen jalkaan kaikista kuivimpaan kohtaan mitä jaloistani löysin voidetta joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Hämmästyksekseni tulokset olivat näkyviä jo kahdessa viikossa!Tykästyin välittömästi tähän tuotteeseen ja se on minulla päivittäisessä käytössä. Lisäksi se imeytyy hyvin jalkoihin. Joskus kun olen kokeillut erilaisia jalkarasvoja niin ne jättävät jalat koko päiväksi öljyisiksi.

Käy ihmeessä tutustumassa tuotteeseen

➡️Sole Solution

Liittymällä sähköpostilistalleni (sivupalkista internetversiossa) saat valitsemillesi kolmelle (3) tuotteelle 15% ALENNUKSEN! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti