maanantai 16. maaliskuuta 2020

Kasvojen pesu

Kasvojen pesu


Kasvojen pesu olisi hyvä suorittaa aamuin illoin. Ihomme uusiutuu öisin, jolloin kaikki kuonat ja epäpuhtaudet tulevat ihon pinnalle yön aikana. Kuvittelepas nyt, että et puhdista kasvoja aamulla vaan korkeintaan suoritat kasvojen huuhtelun. Tähän lisäksi vielä ajatellaan että ollaan ammatissa, jossa pitää näyttää edustavalta ja laitetaan heti aamusta meikkiä kasvoille. Nyt kaikki yön aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet ovat ihon pinnalla ja siihen päälle lätkäistään kerros meikkiä ja vielä sellaista meikkiä mikä sisältää mineraaliöljyä.

Pikainen selvitys mineraaliöljystä. Suurimpaan osaan meikeiste, kasvovoiteista ja ihovoiteista lisätään mineraaliöljyä. Miksi? Koska se on halpaa, sen avulla tuotetta voidaan valmistaa enemmän ja alentaa tuotteiden hintoja. Iholle levitettynä mineraaliöljy muodostaa ihon pinnalle kalvon, mikä estää kosteuden haihtumisen ja lisäksi estää ihon luontaisen kyvyn kerätä kosteutta ympäröivästä ilmasta. Kuvittele, että kiedot kätesi ympärille elmukelmun ja annat sen olla kätesi ympärille kiedottuna koko päivän. Sama efekti tapahtuu mineraaliöljyn kanssa, tämä saa aikaan sen, että ihomme menettää luontaisen kyvyn kerätä kosteutta ilmasta. Siksi iho kuivuu ja tarvitsemme jatkuvaa rasvausta. Mineraaliöljyä sisältämä voide antaa hetken helpotuksen, mutta kuivattaa lopulta ihoa lisää ja näin loputon kierre saadaan aikaiseksi esim huulirasvariippuvuus. 

Jatketaan kuvittelua. Emme siis ole pesseet aamulla kasvoja epäpuhtauksista ja levittäneet päälle mineraaliöljyä sisältämää meikkivoidetta. Nyt epäpuhtaudet jäävät iholle meikin alle muhimaan. Päivän aikana ihomme erittää lisää epäpuhtauksia ja haihduttaa nestettä, mitkä tosin tässä tapauksessa jäävät jo yön aikana kertyneiden epäpuhtauksien kanssa ihon pinnalle, kiitos meikkivoiteen sisältämän mineraaliöljyn. Kaikki epäpuhtaudet muhivat ihollamme työpäivän ja usein vielä työpäivän jälkeisen ajan kunnes illalla vasta pesemme kasvot ennen nukkumaanmenoa jolloin iho aloittaa jälleen uudistamisensa. Ja seuraavana päivänä sama tarina. 

Ihomme ei koskaan pääse vapaasti hengittämään eikä kunnolla uudistumaan, koska pinnalla on jatkuvasti epäpuhtauksia ja hengittämistä estävää mineraaliöljyä. Tästä syystä iho on ylirasittunut, saattaa olla ärtynyt, täynnä finnejä ja mustapäitä ja ehkä kuivunut ja näitä kaikkia oireita hoidamme voiteilla, mitkä useasti sisältävät mineraaliöljyä. 

Ongelmat voivat helpottua vain sillä että hoidamme kasvojen pesun kunnolla sekä aamulla että illalla. Monesti kuulen tuskailua siitä, kuinka työlästä kasvojen pesu on, varsinkin meikkien kanssa. Kyllä olen ollut joskus samaa mieltä. Tanssikilpailuissa tanssijoilla on päällä voimakkaat meikit ja niitäkin lisäillään pitkän kilpailupäivän aikana jatkuvasti. Illalla on todella tuskallista pitkän päivän jälkeen koittaa pestä meikkejä kasvoilta, varsinkin kun tuntuu, että meikit ei lähde millään pois. 

Onneksi minulla on laite, millä kasvot saadaan pestyä kahdessa minuutissa. Aivan oikein, kahdessa minuutissa. Aamulla kaksi minuuttia pesua ja illalla kaksi minuuttia. LumiSpa! Aivan ehdoton kumppani kylpyhuoneeseen ja matkoille. Kestää vettä, jolloin sen voi ottaa suihkuun ja hoitaa kasvojen pesun samalla kun käy suihkussa. Laitteen päässä pyörivät silikoninystyrät syväpuhdistavat kasvot ja tuntuvat miellyttäviltä. Laitteeseen on myös ostettavissa vaihtopäitä, mitkä on helppo vaihtaa. Tämä on meillä aina mukana kun käymme kilpailemassa. Kaksi minuuttia niin kilpailumeikit on pesty pois. 

Katso kahden minuutin kisameikkien pesu TÄÄLTÄ

Ilman kisameikkiä

Kisameikeillä

Tutustu tuotteeseen ➡️LumiSpa

HALUATKO 15% ALENNUKSEN? LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE (sivupalkista näkyy internetversiossa) JA KERRO KOMMENTTEIHIN KOLME (3) TUOTETTA, MIHIN ALENNUKSEN HALUAT. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti