Lisäravinteet

Tarvitseeko lisäravinteita käyttää? 

Lisäravinteet ovat nimensämukaisesti ruokavalion lisiä, niiden tarkoitus ei ole korvata monipuolusta ja terveellistä ruokavaliota. Ruokavalio ei myöskään voi perustua lisäravinteisiin. Lisäravinteita on hyvä käyttää harjoittelun tai painonpudotuksen tehostamiseen.

Vitamiinit ovat aineita, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä, mutta elimistömme ei kykene niitä itse valmistamaan. Hedelmistä, marjoista ja kasviksista saa parhaiten vitamiineja mutta harva meistä syö niitä määriä päivittäin kuin meidän niitä tulisi syödä.


Aloitan aamuni puoli desillisellä vitamiinijuomaa ja illalla ennen nukkumaanmenoa toinen puoli desiä. Kun aloitin tämän juoman juomisen, aluksi en huomannut itsessäni mitään eroa. Join juomaa kaksi pulloa ja lopetin sen käytön. Käytön lopettamisen jälkeen huomasin vasta juoman tehon. Aamuisin olin paljon väsyneempi ja päivisin tekemään ryhtyminen oli paljon työläämpää, esimerkiksi töihin ryhtyminen. Totesin että juomassa oli sittenkin tehoa ja aloitin käytön uudestaan ja siitä lähtien olen ottanut juomasta aamulla ja ilalla tömpsyt.

JVi mehu sisältää 12 hedelmän ja marjan vitamiinit ja terveysvaikutukset. Itse tykkään mehun mausta, mutta äitini ei esimerkiksi ollut kovinkaan mieltynyt makuun, vaikkakin tunnisti itsessään samat vaikutukset virkeyteen kuin minäkin.


Toisaalta välillä pelkkä vitamiinien saanti ei riitä vaan tarvitaan kivennäisaineita ja hivenaineita ja yhteen aikaan tuntui että kaapit täyttyivät erilaisista lisäravinne purkeista ja purnukoista. Ota tästä yksi, tuosta kaksi, tästä yksi joka toinen päivä ja kun otat tästä yhden niin tätä et saa ottaa jne jne jne... Ja kun syöt pillereitä monista eri purkeista, niin et voi tietää miten ne reagoivat suolistossasi toisiinsa. Monesti käy niin, että kahden eri pillerin vaikutukset kumoavat toisensa jos syömme niitä samanaikaisesti.

LifePak+ sisältää erittäin monipuolisesti eri vitamiineja, kasviuutteita ja kivennäisaineita. Lisäksi niiden tehoa ja vaikutusta toisiinsa on tutkittu laboratorio olosuhteissa, että pillerin sisältämät ainesosat eivät kumoa toisiaan.

Tuote sisältää myös takuun. Jos teet karotenoidimittauksen S3 scannerilla ja mittauksen yhteydessä tilaat LifePakin. Käytä tuotetta 3 kuukautta ja saat uuden skannauksen. Jos karotenoidiarvosi on pysynyt samassa tai laskenut, saat rahasi takaisin.


Tutustu tuotteeseen ➡️ LifePak+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti