Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2020

Ensimmäinen kokeilu mutanaamiolla

Kasvojen hoito

Ensikosketus kasvojen hoitoon minulla tapahtui teini-iässä, kun tuli ensimmäiset finnit. Tottakai halusin pitää kasvoni puhtaana ja ennaltaehkäistä finnien syntymisen, joten puhdistin kasvoini aina iltaisin ennen nukkumaan menoa. Jossain vaiheessa kuitenkin lopetin jatkuvan kasvojen hoitamisen, kun koin ettei kasvoni enää kuki niin sanotusti, eikä miehet nyt pidä ulkonäöstään huolta. 😆

Kasvojeni iho on kuitenkin rasvainen ja etenkin nenän alue rasvoittuu voimakkaasti ja tästä johtuen ihoni kuivuu ja rikkoontuu. Kulmakarvat alkavat hilseilemään, iho menee rikki ja nenän ympäristökin kuivuu ja rikkoutuu. Ensimmäiset ns ongelmat alkoivat esiintymään, kun tanssikilpailuihin täytyi alkaa laittamaan meikkiä. Meikkivoiteen ja puuterin levittämisestä tuli vaikeaa, kun ensimmäisenä kuiva iho vain pölisee ja tuntuu ettei meikki kiinnity ihoon. Lisäksi rikkoutunut iho oli kipeä ja arka.

Edelleen, miehet eivät käytä voiteita. Tämä oli ajatukseni.

Lopulta ajuduin kokeilemaan mutanaamiota ja jo ihan muutaman kokeilukerran jälkeen huomasin ja varsinkin tunsin muutosta kasvojeni ihossa. Kulmakarvat eivät enää hilseilleet, iho ei ollut enää kuiva ja mennyt rikki. Kisoissa meikin levittäminen tapahtui helpommin, eikä kasvoja enää kirvellyt. Lisäksi sain kotona puolisoltani kehuja, että näytin hyvältä ja sen kuuleminen tuntuu aina kivalta. 😊Epochin Marine mudilla on hauska tarina. Tuotteen sisältämää savea saadaan Kolumbiasta. Aikoinaan kun tuotteen valmistajat olivat käyneet Kolumbian jokisuistoilla ja tutustuneet alueen asukkaisiin, he olivat nähneet, kuinka alueen asukkaat olivat yrittäneet valmistaa savesta astioita. Kyseisestä savesta ei kuitenkaan oltu onnistuttu valmistamaan minkäänlaisia kippoja tai kuppeja, koska se on niin vetistä. Tutkijat olivat kuitenkin kiinnittäneet huomionsa savessa rämpivien asukkaiden käsiin ja etenkin käsien hyvinvoivaan ihoon ja olivat alkaneet tutkia tätä savea. Tämä savi sisältää merikasveja, jotka imevät itseensä aineksia ja iholle joutuessaan, savi imee kaikki epäpuhtaudet itseensä.

Kun naamion laittaa kasvoille, sen vaikutukset voi oikein tuntea. Kasvoilla alkaa käymään lämmin kihinä, kun se saa pintaverenkierron liikkeelle ja kasvojen pesun jälkeen naama punottaa hetken aivan kuten saunan jälkeen. Todella tehokas naamio, jota käytän kerran viikossa. Tästä naamiosta olen saanut suuren avun kasvojeni hoitoon.


TUTUSTU TUOTTEESEEN→Marine Mud


OLETKO JO LIITTYNYT SÄHKÖPOSTILISTALLE? 

LIITTYMÄLLÄ SÄHKÖPOSTILISTALLE SAAT KOLMESTA HALUAMASTASI TUOTTEESTA 15% ALENNUKSEN! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti